Reține numărul 021.9111!

Din păcate sau din fericire nu sunt șofer. Depinde cum vrei să o privești. Chiar dacă nu îmi doresc să conduc, pentru că, cel puțin în București mi se pare obositor și enervant, o mașină mi se pare binevenită în orice familie, mai ales pentru vacanțe.

Merg foarte mult cu autobuzul și pe jos deoarece într-o zi obișnuită traversez o bună parte din București pentru a-mi face toate activitățile. De fiecare dată când prind un loc liber în transportul comun mă bucur foarte tare pentru că pot să mai citesc câteva pagini. Dacă stau în picioare mă delectez cu un podcast și încerc să mă bucur de timpul în care pot face acest lucru. 

De multe ori când stau la semafor mă uit la oamenii din mașini și încerc să îmi imaginez povestea lor. Oare se duc acasă? De unde vin? Au avut o zi bună sau rea? Sincer, mă îngrijorează când știu că cineva drag este la volan pentru că se pot întâmpla multe situații nefericite, iar în cazul unui necaz de multe ori nu știi ce drepturi ai și te complici cu o mulțime de proceduri doar ca să scapi mai repede.

De exemplu, tu știai că dacă ești partea păgubită într-un accident rutier poți beneficia gratuit de obținerea unui auto de înlocuire în doar 4 pași? Da, ai acest drept prin lege, iar costul este decontat de asiguratorul șoferului vinovat. Dacă nu mă crezi îți las aici legea RCA modificată în 2016. Convinge-te singur!

Cum poți obține mașina înlocuitoare?

Suni la numărul de asistență rutieră 021.9111 și ai acces de oriunde din țară la toate serviciile necesare în cazul unui accident: asistență rutieră, platformă, tractare, depanare și auto de înlocuire.

Pasul 1: Deschizi dosarul de daună pentru a primi nota de constatare.

Pasul 2: Mergi la service pentru eliberarea devizului de reparații.

Pasul 3: Calcularea numărului de zile în care vei primi mașina de înlocuire. 

4 ore de manoperă = o zi în care ai mașina de schimb

Pasul 4: Suni cât mai repede la Autonom (021.9111) pentru a primi mașina de înlocuire.

Care sunt beneficiile acestui serviciu?

  • Asistență rutieră disponibilă 24/7 în România și în toate țările din UE;
  • Servicii complete: tractare, depanare, auto de înlocuire, door to door și chiar repatriere;
  • 16 platforme proprii în țară, plus o rețea de parteneri cu experiență în domeniu;
  • În 14 ani au fost realizate peste 70.000 tractări și 200.000 de mașini gestionate;
  • Printr-o rețea națională de închirieri mașini primești auto de înlocuire cu vârsta medie de un an;
  • Personalul este specializat;
  • Ai parte de toate serviciile sunând la un singur număr de telefon: 021.9111.

Interesant, nu-i așa? Doar 1% dintre șoferi știu asta. Și aici ai, încă un exemplu care îți arată că trebuie să îți cunoști drepturile și să ți le ceri atunci când este nevoie. Bineînțeles că nimeni nu își dorește să ajungă în acest punct, dar problemele din trafic există și e bine să știi cum poți să le rezolvi. 

Hai să creștem acel 1% și dă informația mai departe și cunoscuților tăi!

*Articol scris pentru Spring SuperBlog 2020.

No Comments Yet

Comments are closed