Noi provocări

Niciodată nu mi-am setat obiective clare pentru noul an. Însă, 2020 este diferit, mi-am propus câteva lucruri, iar unul dintre ele este să scriu mai mult pe blog. Vreau să fac un exercițiu pentru mine, un exercițiu prin care să îmi dezvolt această abilitate. Nu prea cred în ,,talent la scris”. Consider că, pentru a scrie bine este nevoie de mult exercițiu, dar și plăcere. Este o îmbinare între cele două, din care rezultă creația. Diversitatea subiectelor abordate ne ajută să ne dezvoltăm gândirea și stilul de exprimare. 

M-am hotărât să scriu un articol pe săptămână. După cum se poate observa aici, nu mi-a ieșit. Mi-am dorit mult să îmi fac blog. A durat câțiva ani până când am făcut asta, chiar dacă aveam, în fiecare zi, idei despre ce aș putea să scriu. Credeam că după ce îl fac, voi scrie tot ce îmi trece prin cap. Nu a fost așa. Chiar am făcut o listă cu idei de articole, dar încă e acolo, iar multe dintre ele deja nu mai sunt de actualitate.

Acum ceva timp am descoperit o competiție pentru bloggeri și am simțit că e ceea ce îmi trebuie pentru a începe să îmi exersez scrisul. Este vorba de SuperBlog, cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească. Mi-a sunat direct a provocare și poate chiar a motivație. Așa că, am zis de ce nu?!

Astfel, prin acest articol îmi anunț participarea la SuperBlog. Abia aștept provocările partenerilor. Sunt sigură că în această perioadă voi învața multe lucruri noi.

Să înceapă competiția!

No Comments Yet

Comments are closed