Bucătăria visurilor

Cu toții visăm să ne mutăm în propria casă pe care să o decorăm așa cum am visat. Pot să mă consider o norocoasă pentru că stau într-un apartament aranjat de mine pe care prietenii mei îl numesc Gîlci Hotel. Cred că, asta spune ceva pentru că îi face să se simtă bine de fiecare dată când mă vizitează. Cu toate astea uneori stau și mă gândesc cum aș putea să mut mobila ca să mai schimb puțin decorul. Și așa ajung să îmi imaginez o casă mare cu multe tablouri, cărți și chestii vintage.

Îmi place să gătesc, motiv pentru care petrec mult timp în bucătăria mea micuță în care mă înghesuiam cu colegii în sesiune să ne reîncărcăm bateriile pentru învățat. Dar știu că într-o zi ne vom reîntâlni într-o bucătărie mult mai mare și ne vom aminti de studenție. Promit să fac și o prăjitură ca de obicei.

Și dacă tot îmi place mie să mă gândesc la amenajarea bucătăriei, am acceptat provocarea de la Franke din cadrul Spring SuperBlog 2020. Așa că, din momentul acesta am un buget nelimitat și îmi pot face bucătăria visurilor. Să vedem ce iese!

În primul rând vreau să fie clasică, cu mobilă bej sau albă, ca în fotografia de mai jos. Uneori cred că într-o viață anterioară am fost o zână și trăiam într-o casă cochetă cu mai multe zâne. Mobila din fotografia de mai jos mi se pare perfectă pentru casa unor zâne, așa că o voi alege pentru viitoarea mea bucătărie.

Pentru că îmi place mult să gătesc, am nevoie de aparate pe măsură, care să completeze decorul. Un cuptor Franke ca cel de mai sus cu siguranță va face diferența, atât din punct de vedere al performanței, cât și al aspectului. Zici că e luat dintr-o poveste.

O plită Franke va completa perfect design-ul, iar în combinație cu o hotă Franke parcă mă trimite deja în bucătăria zânelor. Am găsit ceva foarte interesant pe site-ul lor și anume aceste butoane pentru plită care mi se par geniale.

În general, îmi place ca toate lucrurile să fie puse în ordine și să arate bine. Ultimul element esențial, dar și estetic pe care vreau să îl introduc în bucătăria mea de vis este o baterie Franke cu aspect „antic”. Mereu mi-am dorit să am ceva în stilul acesta.

Perfeeeect! Și ce poate merge cel mai bine cu o bucătărie nouă? Ceva de mâncare. Voi pregăti unul dintre felurile mele de mâncare preferate, quiche lorraine și un ceai de trandafiri. Totul este super instagramabil așa că nu pot lipsi fotografiile. Ce vis frumos! 

Acum că ne-am imaginat bucătăria ideală pentru mine te invit și pe tine să faci la fel intrând pe site-ul Franke. Au multe produse faine și de calitate care merită să ajungă în bucătăria ta.

Franke este o companie elvețiană considerată cel mai mare producător de chiuvete din lume, dar pe lângă acestea dezvoltă constant materiale și produse noi pentru bucătărie. Își dorește să nu facă niciun compromis în ceea ce privește calitatea, inovația și stilul, iar acest lucru se reflectă în produsele realizate.

Dacă te gândești să aduci un nou aer bucătăriei tale, Franke va fi cu siguranță o idee bună.

No Comments Yet

Comments are closed