LOKOFOOD, noul tău dealer de mâncare pentru când #StaiAcasă

Cui nu-i place să primească mâncarea preferată la ușă? Mai ales în perioada aceasta în care nu o putem servi la restaurant. Ei bine, o echipă faină s-a gândit că ar prinde bine un nou serviciu de livrare la domiciliu. 

Ce îmi place la LOKOFOOD?

  • Este o inițiativă 100% românească, iar eu sunt una dintre persoanele care susține antreprenorii locali;
  • A fost creată tocmai pentru a sprijini comunitatea locală și afacerile afectate de criză. Ei vor să susțină economia și dezvoltarea unităților HoReCa, tu de ce nu i-ai ajuta să își îndeplinească scopul?

Cum funcționează platforma?

  1. Adaugi adresa și poți vedea ce restaurante din zona ta fac livrări.
  2. Alegi restaurantul, deschizi meniul și selectezi mâncarea favorită.
  3. Alegi modalitatea de plată.
  4. Și mâncare vine cât ai zice „pește” sau poți să mergi chiar tu să o ridici (Bineînțeles dacă ai drum afară, altfel eu îți recomand să stai cât mai mult acasă.)

Eu locuiesc singură și de multe ori simt lipsa unei persoane cu care să iau masa, dar adesea sun pe cineva să îmi țină companie. Te sfătuiesc și pe tine să faci la fel. Astfel, mai alini dorul de ieșit în oraș cu prietenii.

Nu am rezistant tentației de a comanda online mâncare, așa că m-am uitat să văd ce restaurante livrează în zona mea. Am făcut un top 3 și deja îmi plouă în gură.

Cofetăria Altfel

Când am văzut fotografiile lor mi s-a făcut poftă instant. Mai știți amandinele pe care le mâncam când eram mici? Din câte îmi amintesc eu atunci nu erau prea multe feluri de prăjituri, cel puțin în Curtea de Argeș nici nu erau prea multe cofetării. Îmi amintesc și acum gustul lor, așa că evident m-am oprit la acestea și abia aștept să le gust.

La Mama

Sunt fan mâncare gătită și de obicei când îmi comand ceva încerc să aleg preparate ca la mama acasă. Îmi place mult acest restaurant, iar recomandările lor sunt delicioase. Sincer nu mă pot hotărî doar la un singur fel.

Brutăria Baron

E momentul să nu vă mai stresați în ceea ce privește pâinea. Acum o puteți primi la ușă în siguranță. Dar pe lângă pâine cui nu-i plac cornurile cu gem? Mi-ar plăcea să le am în fiecare dimineață proaspete la micul dejun. Pe lângă acestea, au și produse tradiționale pentru masa de Paște: cozonac și pască. O minunăție!

Probabil mulți dintre voi obișnuiați să luați masa în oraș, iar acum puteți susține acele afaceri. Poate că experiența nu e la fel, dar gustul cu siguranță își va păstra calitatea. Restaurantele de lângă tine au nevoie de clienții lor pentru a trece cu bine prin această perioadă. Stai acasă și susține industria HoReCa din cartierul tău. 

*Articol scris pentru Spring Super Blog 2020.

No Comments Yet

Comments are closed