Cadouri dulci pentru toată lumea

Oficial am intrat în luna sărbătorilor de iarnă. Yaaay! Am început să simt atmosfera și ascult colinde. Zilele următoare voi scoate din cutie și decorațiunile de Crăciun. Abia aștept!

Dar cum ar fi Crăciunul fără dulciuri? Nici nu vreau să mă gândesc. Mereu am un stoc bogat de dulciuri în casă. În perioada aceasta apar tot felul de minunății în ediție limitată cu gust de Crăciun și nu le pot rezista. Așa că am și mai multe dulciuri. 

De curând am descoperit Candy toys, cel mai dulce magazin online. Au toate categoriile de dulciuri pe care vi le puteți dori. Am deschis pagina cu ciocolată și nu mai puteam de poftă. Acum au și produse pentru Crăciun. 

Preferatele mele sunt acadelele bastonașe. Anul trecut am căutat mult astfel de acadele, iar acum am găsit la Candy toys o cutie cu 96 de bucăți. Le folosesc pentru a face săniuțe din dulciuri pe care le ofer cadou celor dragi. Dacă mă întrebați pe mine toate cadourile ar trebui să conțină ceva dulce. Nu am poze cu săniuțele făcute de mine anul trecut, dar vă las un model de pe Pinterest pentru inspirație.

Bastonașele acestea mereu mi s-au părut geniale. Mă duc cu gândul la povești. Anul acesta le voi pune și în brad. Din cele 96 bucăți cu siguranță am destule și pentru brad și pentru cadouri. Am mai găsit aici și aici niște idei faine la care le puteți folosi.

Alte minunății pe care le-am găsit la Candy toys sunt aceste acadele handmade. Și acestea pot fi folosite ca decorațiuni și strecurate în cadouri. Mi se par super faine pentru iubitorii de fotografii. Sunt super instagramabile și abia aștept să mă pozez cu ele lângă brad.

Îmi plac la nebunie chestiile handmade și am mai găsit ceva. Aceste jeleuri pufoase decorate manual. Arată minunat. Ideale pentru cei mici, dar și pentru cei mari cu suflete de copil. 

După cum observați pe Candy toys dulciurile sunt la pachet și conțin destul de multe bucăți. Lucrul acesta mi se pare foarte bun pentru cei care oferă multe cadouri și vor să adauge și ceva dulce. Mai mult, arată foarte gustos și cu siguranță îi vor impresiona pe cei dragi. Eu voi opri și pentru mine câteva pentru că arată prea bine. Pe restul le voi dărui. Altă chestie faină la ei este că au și Happy Hour cu transport gratuit.

Pentru mine Crăciunul înseamnă dăruire. Îmi place să fac oamenii fericiți. Nu fac asta doar de Crăciun, dar în această perioadă îmi place și mai mult să o fac. Nimic nu se compară cu bucuria pe care i-o poți oferi unei persoane când îi dai un cadou. Acestea sunt cele mai sincere sentimente și trebuie să ne bucurăm de ele.  Îmi place să ofer cadouri diferite, cadouri speciale și făcute din suflet. 

Încerc de fiecare dată să aflu ce își dorește o persoană, iar apoi adaug ceva personalizat. Când am mai mult timp fac și ceva handmade. Cum ziceam și mai sus, eu cred că toate cadourile trebuie să conțină ceva dulce. Iar în această perioadă apar cele mai simpatice dulciuri de care trebuie să profităm. 

Vă doresc tuturor un Crăciun cât mai dulce și plin de bucurie!

1 Comment