23 ani de SiSC

Acum 3 ani scrollam pe Facebook și vedeam la noii mei prieteni un filtru albastru pentru pozele de profil. Îmi ziceam „Ce tare! Vreau să fiu și eu ca ei.”. Celebrau 21 ani de SiSC. Astăzi sărbătoresc alături de aceștia și de alte sute de voluntari 23 ani de SiSC. Sunt mândră că am ajuns aici împreună!

Completasem deja formularul de înscrieri și așteptam următorul pas. Ce a urmat? Recrutarea a fost una dintre cele mai frumoase experiențe pe care SiSC-ul mi le-a oferit. Am fost primită cu multă căldură în departamentul de PR, actualul departament de Imagine&Promovare.

Au fost multe ședințe. Au fost multe zile în care am dat tot ce puteam mai bun pentru campaniile noastre, dar și multe petreceri unde ne-am distrat așa cum știm noi. Între toate acestea, am scris și istorie împreună. Am fost acolo la înființarea unui nou departament. 

SiSC-oții mai mari m-au inspirat tot timpul și mi-au transmis valorile lor. 

Mulțumesc, Ade! Mulțumesc, Bălă! Mulțumesc, Alexandra! Mulțumesc tuturor oamenilor din generația voastră care au crescut o nouă generație atât de frumos! 

Mulțumesc oamenilor din generația mea alături de care am încercat să facem tot ce este mai bine pentru organizație! 

Mulțumesc generațiilor mai mici care duc povestea mai departe!

Au fost multe proiecte la care am participat, dar unele și-au găsit un loc special în sufletul meu. Primul meu proiect a fost „Serile Teatrului Studențesc”. Când am fost membru am încercat să fac tot ce se putea. M-am regăsit în totalitate în misiunea sa. Am vrut să mă dedic și mai mult STS-ului. Așa că, anul următor am reușit să îl coordonez. 

Mulțumesc oamenilor care au avut încredere în mine că pot face asta! Mulțumesc celui care a zis „Da” acestei nebunii când am decis că vreau să coordonez!

Mulțumesc echipei de coordonare!

Mulțumesc echipei fără de care nu am fi putut face nimic! Ați fost și veți rămâne în sufletul meu! #dreamteam

Un alt proiect, drag mie, este Ghidul Ciberbobocului, revista dedicată studenților de la CSIE pe care o primesc în prima săptămână de facultate. Au fost 3 ani în care am văzut evoluția revistelor de la idee până la print. Este extraordinar să vezi că munca întregii echipe „prinde viață pe hârtie” și ajută sute de studenți. 

Mulțumesc diviziei și echipei pe care am avut ocazia să le coordonez! #neverGhidUp

Mulțumesc oamenilor care au dus proiectul mai departe atât de frumos!

Mulțumesc oamenilor care mi-au fost alături la greu!

După 3 ani în care am fost implicată în SiSC îmi e greu să mă gândesc că într-o zi nu o să mai am timp să fac acest lucru. Dar știu că generațiile următoare vor fi la fel de dedicate și vor ține această organizație vie. 

Dacă sunt și boboci care citesc aceste rânduri vreau să vă spun că studenția nu ar fi la fel fără voluntariat. Când veți termina nu vă veți aminti că ați luat 10 la examenul nașpa. Cu siguranță vă veți aminti că ați făcut ceva pentru o comunitate și că părerile voastre au contat. Veți învăța să fiți mai siguri pe voi. Veți experimenta ce înseamnă să faci parte dintr-o echipă în care fiecare persoană este importantă. Veți învăța să transmiteți mai departe ceea ce știți și să aveți încredere că cineva poate continua o poveste care există de mulți ani.

În final, vreau să le mulțumesc menteelor mei care au țintit mereu cât mai sus! Gîlci e mândră de voi.

Cu lacrimi în ochi o să spun încă o dată

„Mulțumesc, SiSC, pentru că m-ai crescut!”

No Comments Yet

Comments are closed